Jedz zdrowo
W ostatnich latach znacznie rozwinęła się wiedza na temat żywności i sposobach odżywiania oraz ich wpływie na zdrowie i dobre samopoczucie. Prawidłowa dieta zmniejsza ryzyko chorób przewlekłych, a także wspomaga leczenie wielu schorzeń.
Autor Na Zdrowie | biegunki, błonnik, cholesterol, choroby nowotworowe, choroby przewlekłe, dieta, leki, magnez, Marzena Brzozowska-Herod, miażdzyca, omega-3, omega-6, osteoporoza, polifenole, probiotyki, profilaktyka, samopoczucie, Schorzenia układu krążenia i serca, senior, sterole, suplementy diety, układ pokarmowy, wapń, witamina B9(kwas foliowy), witamina C, witamina D, witamina E, witamina P (flawonidy), witaminy i minerały, zaparcia, zdrowie, żywność | Dietetyka |
W ostatnich latach znacznie rozwinęła się wiedza na temat żywności i sposobach odżywiania oraz ich wpływie na zdrowie i dobre samopoczucie. Prawidłowa dieta zmniejsza ryzyko chorób przewlekłych, a także wspomaga leczenie wielu schorzeń.