Ciecierzyca to jedna z pierwszych roślin z rodziny bobowatych uprawianych przez człowieka. Najbardziej popularna jest w krajach basenu Morza Śródziemnego. Dawniej używano jej również w kuchni staropolskiej. Masowe zainteresowanie społeczeństwa zdrowym odżywianiem sprawiło, że cieciorka wróciła do łask. W Egipcie nadal uważają ją za afrodyzjak ze względu na swoje walory smakowe i pobudzające. Co można przygotować z cieciorki?
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie z witryny, oznacza zgodę na ich użycie. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz edytować swoje dane osobowe.
Administratorem danych jest Instytut Nagrody Zaufania Złoty OTIS , ul. Tarczyńska 5/9 lok. 36, 02-025 Warszawa, NIP: 526-17-62-071 w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku Prawo telekomunikacyjne w celach marketingowych.AkceptujęNie wyrażam zgodyDowiedz się więcej